Werken en stage lopen bij

Woonbegeleider KTC (Het Kamer Trainingscentrum)

Stichting Firmitas is een instelling die begeleiding biedt aan LVB Cliënten met een hulpvraag. De zorg en begeleiding vanuit Stichting Firmitas is kwalitatief, persoonlijk en zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte van de cliënten. Niet elke jongere zet even gemakkelijk en uit eigen beweging de stap naar volledige zelfstandigheid. Als woonbegeleider begeleid je cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je helpt cliënten met hun vragen en doelen op verschillende leefgebieden. Tevens vertonen de cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag. Het is dan ook belangrijk dat je als persoon stevig in je schoenen staat. De cliënten zijn tieners, LVB jongeren en tiener moeders tussen de 18 en 23 jaar en zij hebben allen baat bij structuur en duidelijkheid.

• Het hebben van een Hbo-diploma (MWD/SPH/pedagogiek of vergelijkbaar);
  • affiniteit met de doelgroep jongeren met een (licht) verstandelijke beperking, (met daarin

• speciale aandacht voor jonge moeders) en hun specifieke problematiek en mogelijkheden;
  • signalerende vaardigheden hebben en initiatiefrijk zijn;
  • het hebben van probleemoplossend vermogen;
  • goede mondelingen en communicatieve vaardigheden;
  • het hebben van schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in verband met het rapporteren in
  • het zorgdossier;

• een grote mate van sociale vaardigheden om contacten met bewoners en hun relaties,
  • behandelaars en vrijwilligers te onderhouden;
  • de woonbegeleider kan goed samenwerken met collega’s en het netwerk;
  • de woonbegeleider heeft geduld en doorzettingsvermogen;
  • cliëntgericht, communicatie vaardig, doelgericht en goed in plannen en organiseren.
  • Stevige persoonlijkheid
  • Open en empathisch

• Wij bieden
  • Een goede marktconform salaris
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling

• Interesse?

Heb jij ervaring als woonbegeleider of in die richting? Dan zien wij jou sollicitatie tegemoet!

Tel. (010) 21 22 938.

Soort dienstverband: Voltijd

Verzorgende IG of Verpleegkundige (36 uur per week)

Stichting Firmitas is een organisatie die opgericht is in 2009. Wij staan bekend voor het bieden van passende zorgverlening met aandacht voor elk individu. Door te blijven innoveren streven wij continu naar de tevredenheid van onze cliënten. By thinking outside of the box, we go the extra mile!

Voor de afdeling wijkverpleging zijn wij op dit moment op zoek naar medewerkers. In de wijkverpleging nemen onze medewerkers tijdelijk of langdurig zelfzorgtaken van de cliënt over. Hierbij kan je denken aan:

• Verzorgen of verwijderen van wonddrain
    • Verwisselen van infuuszak
    • Toedienen van medicatie via CVK infuus
    • Medicijnen toedienen
    • Injecties geven

• Diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde niveau 4
    • Minimaal stage en/of werkervaring
    • Rijbewijs en in bezit van een auto
    • Flexibiliteit

Wij bieden

• Een goede marktconform salaris
    • De mogelijkheid om je te ontwikkelen
    • Reiskostenvergoeding
    • Pensioenregeling

Interesse?

Heb jij niveau 3 verzorgende IG of niveau 4 Verpleegkunde en zie jij het wel zitten om in de wijkverpleging te werken? Dan zien wij jouw sollicitatie tegemoet!

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Nergiz Palanci, HR adviseur, tel. (010) 21 22 938. Of mail je motivatie en Curriculum Vitae naar sollicitaties@stichtingfirmitas.nl

Stage

Stichting Firimtas is een Calibris erkend leerbedrijf. Wij bieden stageplekken voor de opleidingen MBO MMZ en HBO Pedagogiek SPH / MWD.

Voor het schooljaar 2017 – 2018 hebben wij helaas geen beschikbare stageplekken meer.